بازی کلاسی

12 بازی برتر برای کودکان در کلاس زبان انگلیسی

گاما

اگر تجربه تدریس به بچه ها را در کلاس زبان بخصوص زبان انگلیسی داشته باشید، احتمالا برای تان اتفاق افتاده که بعد از توضیحات تان، سوالاتی را می‌ پرسید اما با سکوت کامل بچه‌ ها مواجه می شوید و می بینید که فقط به شما خیره شده اند و هیچ جوابی ندارند‌. این اتفاق یک مشکل کاملاً رایج است و تقریباً همه معلمان با آن درگیر هستند و قصد دارند که در این جور مواقع؛ هر طور که شده بچه‌ ها را تشویق کنند تا به زبانی صحبت کنند که در حال یادگیری اش هستند.

از طرفی دانش آموز ترس زیادی از اشتباه کردن دارد و خیلی از این موضوع خجالت می‌ کشد. حتی می ترسد به زبان اصلی خودش هم صحبت کند. به هر حال هر دلیلی که وجود داشته باشد، در این قسمت فعالیت های سرگرم کننده ای را به شما معرفی می کنیم که دانش آموزان را تشویق به صحبت کردن به زبان انگلیسی می کند؛ البته این تمرینات مخصوص دانش آموزان در سطح پیشرفته است.

۱۲ روش برای صحبت کردن دانش آموزانِ در حالِ یادگیریِ زبان انگلیسی

1-چه کسی حقیقت را می گوید؟

از دانش آموزان خود بخواهید که سه فکت یا حقیقت در مورد خودشان بنویسند که هیچ کس در کلاس از آن خبر ندارد‌. همه دانش آموزان باید نام شان را بالای صفحه نوشته باشند. سپس برگه ها را جمع کنید و سه دانش آموز را از جایشان بلند کنید و آن ها را بالای کلاس بیاورید.‌ یکی از این فکت ها یا حقیقت ها که برای یکی از این سه دانش آموز صدق می‌ کند را با صدای بلند بخوانید. هر سه نفر باید بگویند که این حقیقت برای ماست.

حال کسانی که سر جای خودشان نشسته اند، باید شروع به پرسیدن سوالاتی کنند و ببینند که چه کسی راست می‌ گوید و حقیقت دقیقا مال چه کسی است. هر دانش آموز باید یک سوال از این سه دانش آموز بپرسد. بعد از اینکه یک راند تمام شد و همه سوالات شان را پرسیدند، می توانند حدس بزنند که این حقیقت مربوط به کدام یک از این سه نفر است.

 


English

می خوای کل این سایت توی جیبت باشه؟ توی اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی چرب زبان، انگلیسی رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! در کمترین زمان انگلیسی مثل بلبل حرف بزن!


 

2- بازی با کلمات

در وهله اول یک پاورپوینت درست کنید. آن را روی تخته هوشمند بیندازید و روی هر اسلاید یک اسم بنویسید‌ سپس یک دانش آموز را بالای کلاس بیاورید. او باید به گونه‌ ای بایستد که پشتش به تخته باشد. بقیه دانش‌آموزان به نوبتی باید سعی کنند کلمه روی هر اسلاید را توضیح بدهند. دانش آموزی که آنجا ایستاده باید کلمه را حدس بزند.

در مرحله بعدی؛ دانش آموزان را به گروه های چهار نفره یا پنج نفره تقسیم کنید. کارت هایی که روی هر کدام کلماتی نوشته شده را به هر گروه اختصاص دهید. کارت ها را کاملاً رندوم و شانسی انتخاب کنید. حال دانش آموزان باید به نوبت، هرکدام بلند شوند و برای گروه خودشان کلمه را توضیح دهند تا دیگر افراد گروه بتوانند آن را حدس بزنند. هر گروهی که حدس درستی داشته باشد، برنده رقابت است.

word image 21

در بخش سوم که برای دانش‌آموزان در سطح پیشرفته مناسب است؛ باید کلاس را به دو گروه تقسیم کنید. به هر گروه یک کلمه بدهید تا آن را برای هم گروهی هایش توضیح دهد‌؛ همچنین لیستی از کلماتی که نمی‌ توانند در توضیحات خود استفاده کنند را برای آن ها مشخص کنید. هر دانش آموز دو تا سه دقیقه وقت دارد تا ببیند هم تیمی هایش چند کلمه می توانند حدس بزنند.

3- نقاشی همراه با توضیح

دانش آموزان را دو نفر دو نفر جدا کنید. به هر کدام یک تصویر بدهید. در هر گروه دو نفره فقط یک نفر می تواند تصویر را ببیند. حال باید تصویر را برای دیگری توضیح دهد و دیگری، نقاشی آن عکس را بکشد.

حتما بخوانید: روش آموزش زبان انگلیسی به کودکان با کمک شعر و ریتم موسیقی

4- توضیحات در مورد موضوعی کمدی

شما می توانید به هر نفر یک سر نخ کمدی بدهید، بدون این که تصاویر را به آنها نشان دهید‌. باید تلاش کنند که این تصویر را در ذهن شان بسازند، ترتیب بندی کنند و بفهمند که منظور شما چیست و در مورد چه چیزی صحبت می کنید. بعد از ۱۰ دقیقه هر کس باید حدس خودش را بگوید.

5- حدس کلمه پنهان و رازآلود

دانش آموزان باید موضوعات مختلف داشته باشند. هر کدام یک کلمه در اختیار دارند که با موضوع دیگری نامربوط است. هر کس باید کلمه خودش را پنهان کند و فقط باید آن را توضیح دهد. دیگران باید حدس بزنند که هر کس چه کلمه رازالودی دارد. در نتیجه باید به صحبت‌ های او به دقت گوش کنند و کلمه هر نفر را حدس بزنند.

انتخاب کنید: مکالمه انگلیسی برای کودکان: ۲۱ موضوع آموزنده و  جذاب

6- بازی بحث و مناظره

به دانش آموزان تان یک کاغذی بدهید که یک سمتِ آن کلمه موافقم و سمت دیگر کلمه مخالفم نوشته شده باشد. سپس بعضی از عبارات را بخوانید و از دانش آموزان بخواهید قسمت مخالف یا موافق را با توجه به نظری که دارند، به شما نشان دهند. حال کسانی که موافق و مخالف هستند، باید روبروی هم بنشینند، با یکدیگر مناظره کنند و دلایل شان را مطرح کنند.

7- صحبت فی البداهه

لیستی از موضوعات را برای دانش‌آموزان تهیه کنید تا آنها در موردش صحبت کنند. کلاس را به دو گروه تقسیم کنید‌؛ هر گروه باید موضوعات مربوط به خودش را داشته باشد. پس هر دانش‌آموز بدون آمادگی قبلی باید به موضوعی که طرف مقابل می‌ گوید ، گوش کند. سپس در مورد آن، جمله بگوید. هر فرد در هر گروه فقط ۴۵ ثانیه زمان دارد تا در مورد آن موضوع صحبت کند و گروه مقابل باید اشتباهات گرامری، لغوی و جمله بندی را از او بگیرد. هر گروهی که بتواند یک اشتباه را به درستی اصلاح کند، امتیاز مثبت خواهد گرفت.

حتما بخوانید: ۲۳ نکته مهم برای آموزش زبان انگلیسی به کودکان (۲ تا ۸ ساله)

8- بازی جزیره دور افتاده

به هر دانش آموز یک کاغذ بدهید و به آن ها بگویید که یک چیزی بکشند. نقاشی ها را جمع کرده و دوباره بین آن ها پخش کنید؛ هیچ دانش آموزی نباید نقاشی خودش را بگیرد.

بعد به دانش آموزان بگویید تصور کنند در یک جزیره متروکه رها شده اند و نصف شان نجات پیدا کرده و در جزیره زندگی می کنند. تنها چیزی که هر دانش آموز در این جزیره همراهش دارد؛ همان چیز در نقاشی است که به او داده شده. هدف این است که کلاس را متقاعد کنید تا با آن چیز خودشان را نجات دهند که همه این صحبت ها قطعا باید به زبان انگلیسی انجام بگیرد.

9- قصه گویی

چهار دانش آموز را پای تخته بیاورید. ۳ نفر آن ها باید به صورت ردیفی بنشینند و یک  نفر باید پشت آن‌ ها بایستد و شبیه به فرد کنترل کننده باشد؛‌ سپس به او کارتی بدهید که نام هایی روی آن نوشته شده است.

فردی که قصد دارد گروه را کنترل کند، یکی از این کارت ها را به یکی از این سه نفر می دهد و باید شروع داستان را بگوید. سپس نفر بعدی داستان را ادامه می دهد. به این ترتیب یک داستان گویی زیبا اتفاق می‌ افتد.

10- دو حقیقت و یک دروغ

هر دانش ‌آموز باید سه عبارت در مورد خودش روی یک برگه بنویسد. دو مورد از آن ها باید حقیقت داشته باشد و یک مورد باید دروغ باشد. دانش آموزان دیگر باید هر عبارت را بخوانند و حدس بزنند که کدام یک دروغ است.

دانلود و پخش در کلاس: یادگیری زبان انگلیسی کودکان از طریق کارتون (دانلود ۲۰ کارتون برتر)

11- داستان گویی صحیح و غلط

به هر دانش‌آموز یک برگه بدهید که روی یک طرف آن صحیح و در طرف دیگر غلط نوشته شده باشد. هر دانش آموز باید به کلاس داستانی را بگوید که صحیح یا غلط است و بستگی به این دارد که کدام کلمه به او افتاده باشد. کلاس باید حدس بزند فلان شخص داستانِ درست می گوید یا اشتباه است.

12- بازیِ من هرگز…

همه دانش آموزان در کلاس باید پنج انگشت خود را بالا بگیرند. اگر می خواهید که بازی سریع تر انجام شود، تعداد انگشتان را کمتر کنید، مثلا از آن ها بخواهی که سه انگشت خود را بالا نگه دارند. نفر اول باید به همکلاسی هایش بگوید که من تا به حال هرگز فلان کار را انجام نداده ام. دانش آموزانی که آن کار را انجام دادند، باید یکی از انگشتان خود را پایین بیاورند و در مورد آن کار توضیحی بدهند. کسی که زودتر از بقیه انگشتش پایین آمده باشد، زودتر از بقیه از بازی بیرون می رود.

در ادامه بخوانید: روش تدریس زبان انگلیسی به نوجوانان (16 ترفند)

زبانمهر

حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست