از دیرباز سخن از معماری عظیم و باشکوه چین به گوش رسیده است. معابد، خانهها و دیوارهای بزرگ این کشور را میتوانید با معماری خارقالعاده و متفاوتی مشاهده کنید. چین امروز با آثار متنوع و شگفتانگیز خود به مقصدی محبوب برای گردشگران و توریستان تبدیل شده است. برای بازدید از شگفتیهای این کشور سفری را تدارک ببینید و از تماشا عجایب آن لذت ببرید؛ کافیست ویزای چین را دریافت کنید و راهی سفر شوید.
معماری چین
معماری متنوع چین باستان مانند مرواریدی در هنر معماری جهان، خودنمایی میکند. معماران خلاق و کارگران توانمند این کشور توانستهاند آثاری خارقالعاده و شگفتانگیزی را بیافرینند که سالها پایدار بمانند. آثار چین با معماری مصر و بینالنهرین و ایران باستان برابری میکند. معابد، قصرها، دیوارهای بزرگ، خانهها و دیرها، آرامگاهها و معابد صخرهای شگفتیهای این کشور را به نمایش میگذارند. در معماری چین هماهنگی بسیاری با طبیعت شده است و تجلیبخش اصول اخلاقی و دیدگاههای زیبایی چینیها خواهد بود.
در ساختمانهای مذهبی از دو سبک مشخص استفاده شده است که نمونههای آن را در پاگوداها و معابد میتوانید ببینید. این دو سبک شمالی و جنوبی از نظر انحنا شیب سقف و تزئینات لبه بامها و برآمدگی آنها مشاهده میشود. انحنا سقفها در سبک جنوبی به گونهای است که گوشه آنها مانند شاخ گاو به سمت بالا متمایل میشوند. در سبک شمالی که به سبک قصری نیز معروف است انحنا بام بهصورت نرم اجرا میشود، بهطوری که به شیب و سقف چادر شباهت دارد. در این سبک تزیینات کمتر و محدودتر است و مجسمهها تنها در گوشه بامها قرار میگیرند. عمارت باشکوه شهر ممنوع و آرامگاههای خانقاههای سلسله مینگ و منچو از این دست طراحیها هستند. اگرچه ساختمانهای معدودی از روزگاران گذشته در این کشور باقی مانده است؛ اما سبک معماری چین همچنان به نمونه اولیه خویش در هزار سال پیش شباهت دارد.
آثار معماری چین
استفاده از مصالح نامناسب در برخی از معماریهای گذشته باعث شده است تا بسیاری از آثار شگفتانگیز چین در طول زمان از بین برود؛ اما همچنان آثاری وجود دارند که معماری بینظیر چین را به رخ بکشند. آثار برجای مانده از معماری چین توریستان و بازدیدکنندگان را مات و مبهوت خود میکند؛ آثاری که معماری عجیب و حیرتانگیز چین را به نمایش میگذارد را در ادامه آوردهایم:
می خوای کل این سایت توی جیبت باشه؟ توی اپلیکیشن آموزشی چرب زبان، هرررر زبانی رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! در کمترین زمان زبان مدنظرتو مثل بلبل حرف بزن!
دیوار چین
دیوار بزرگ چین طولانیترین و بزرگترین سازه در جهان محسوب میشود که 21.196 کیلومتر امتداد یافته است. این اثر تاریخی با معماری شگفتانگیز در سال 1987 در فهرست میراث جهانی ثبت گردید. ساخت این دیوار بزرگ 20 سال بهطول انجامید و در دوره چینشی هوانگ تکمیل شده است. در زمان فرمانروایان پیشین، دیوارهای متعددی برای جلوگیری از یورش اقوام صحراگرد بنا شده بودند، چینشی هوانگ بخشهای مختلف این دیوار را به یکدیگر متصل کرده و دژی به طول 2400 کیلومتر را بهوجود آورد. در فاصلههای کوتاهی از این دیوار برجهای نگهبانی متعددی قرار دارد که تعداد آنها به 25000 میرسد. بخشهایی از دیوار بزرگ چین آسیب دیده است و بخشهایی از آن را بهخوبی حفظ کردهاند. دیوار پادلینگ در نزدیکی بیجینگ، دیوار سیماتای و دیوار موتیانیو از دیوارهای باقیمانده این اثر هنری و معماری عظیم است. در انتها شرقی دیوار چین، دروازه حایگوان بهعنوان نخستین دروازه چین قرار دارد، همچنین در انتها غرب دروازه جایوگوان از مشهورترین و دیدنیترین بخش دیوار واقع شده است.
پاگودا
پاگودا از آثار برجسته و شاخص هنر معماری چین بهحساب میآید؛ بناهای چتریشکلی که بهصورت چند طبقه طراحی شدهاند. پاگودا در واقع یک ساختمان مذهبی برج مانند است که از بامهای چند لایه و ردهوار ساخته شدهاند. این سازهها را در ویتنام، چین، ژاپن، کره و دیگر کشورهای خاوری آسیا میبینید؛ آنها در واقع نیایشگاهی برای پیروان تائوئیسم بودهاند. پاگوداهای چینی هشتپهلو هستند؛ طرههای پهن در بالا هر طبقه به سمت بالا برگشته است. معمولا به این طرهها زنگولههای کوچکی آویزان میشود که با وزش باد به صدا در میآیند. پاگوداهای چینی با آجرهای لعابی، شگفتانگیز بهنظر میرسند؛ معمولا این سارهها را با طلا تزیین میکنند. بلندترین پاگودا جهان بر بلندای تپهای نزدیک به مرکز شهر رانگون پایتخت میانمار واقع شده است که با نام پاگودا شوداگون شناخته میشود. تمامی دیوارهای بلند این پاگودا با طلا تزیین شده است؛ ارتفاع این دیوارها نزدیک به صد متر میرسد.
برج یویانگ
غرفه یویانگ ساختمانی مستطیلشکل است که سه طبقه دارد و ارتفاع آن به 15 متر میرسد. در ساخت این سازه چوبی، هیچگونه میخ و تیرآهنی بهکار نرفته است؛ این نوع سازه در معماری کلاسیک بهچشم میخورد. غرفه تماشایی یویانگ، مانند پرندهای غولپیکر و در حال پرواز است. این ساختمان قرمزرنگ و بامی از کاشیهای لعابزرد، منظرهای باشکوه و رنگارنگ از معماری چین را به نمایش میگذارد.
نگاهی به هنر و معماری چین با فلای تودی
سفر به چین و آشنایی با معماری خلاق و اعجابانگیز آن را با فلای تودی تجربه کنید. اولین قدم از سفر با اخذ ویزای چین شروع میشود؛ برای دستیابی به این هدف، دریافت ویزا خود را به مجموعه فلای تودی بسپارید. کافیست وارد صفحه ویزا مقصد مورد نظر خود در اپلیکیشن فلای تودی شوید؛ سپس فرم تقاضا ویزا را بر اساس اطلاعات خواسته شده پر کنید و درخواست ویزا را ثبت نمایید. اکنون منتظر بمانید تا کارشناسان فلای تودی با شما تماس بگیرند و مراحل ، شرایط و مدارک مورد نیاز را به شما اطلاع دهند. در این مرحله مدارک مورد نیاز خود را با توجه به توضیحات داده شده جمعآوری کنید و برای این مجموعه ارسال نمایید. اکنون کافیست هزینه ویزا را پرداخت کنید و منتظر بمانید تا کارشناسان این مجموعه اقدامات لازم را انجام دهند و با شما تماس برقرار کنند. فلای تودی با پیگیریهای مداوم شما را تا دریافت ویزا همراهی خواهد کرد؛ همچنین رزرو بلیط، رزرو هتل و … را برای سفر شما فراهم خواهند کرد.