آموزش زبان فارسی

زبان فارسی: آموزش صفر تا صد با 20 درس+ کتاب PDF

گاما

در این مطلب سعی می کنیم کلیتی از زبان فارسی را به صورت صفر تا صدی بیان کنیم. دقت کنید برای یادگیری بهتر هم از پی دی اف هم از دروس ویدیویی رایگان کمک گرفته ایم.

انواع گویش های زبان فارسی

  1. بختیاری و لری: یکی از گویش هایی است که مردم جنوب غرب کشور با آن صحبت می کنند. اگرچه لری با بختیاری باهم تفاوت های دارند اما معمولا در یک گروه دسته بندی می شوند.
  2. کردی: زبان کردی، زبان مردمی است که در غرب فلات ایران زندگی می کنند که بخشی از آن در ایران و بخشی دیگر در کشورهای ترکیه و عراق است. در کشور ما، ایران مردم استان های ایلام، همدان، کرمانشاه، کردستان، شمال خراسان و آذربایجان غربی به این گویش صحبت می کنند. گویش کردی دارای لهجه های متفاوتی است که رایج ترین لهجه های کردی می توان به لهجه های اورامانی، لکی، کرمانجی، سورانی، کلهری، گورانی و کرمانشاهی اشاره کرد. لهجه های سورانی و کرمانجی از رایج ترین لهجه های کردی هستند.
  3. بلوچی: این یکی از قدیمی ترین گویش های زبان فارسی است که گویش ساکنان شمال غربی کشور بوده است اما امروزه بیشتر بلوچ ها در جنوب شرقی ایران زندگی می کنند.
  4. تالشی: این گویش بیشتر در مناطق شمالی ایران در استان های گیلان ( شهرستان نمین )، اردبیل و آستارا رایج است. این گویش دارای لهجه های متفاوتی است برای مثال فقط در شمال تالش به 5 لهجه ی آستارایی، لنکرانی، ماسالی، لربکی و عنبرانی صحبت می شود.
  5. گلیکی: این گویش بیشتر در گیلان و دیلمستان رایج بوده و مردم گیلان هنوز از آن در گفتار خود استفاده می کنند. این گویش دارای لهجه ی بیه پسی یا گیلان غربی، بیه پیشی یا گیلان شرقی و گالشی می باشد. تعداد کسانی که به این گویش صحبت می کنند بیش از یک میلیون نفر است.
  6. طبری یا مازندرانی: این گویش در اغلب نقاط و شهرها و روستاهای استان مازندران و همچنین برخی از نواحی غربی استان گلستان مانند علی آباد کتول، کرد کوی و بندر گز رایج می باشد. علاوه بر این، برخی از مناطق شرقی و شمالی استان تهران نظیر مناطق فیروزکوه، دماوند و رودبار قصران و همچنین برخی از شهرهای استان سمنان مثل چاشم و شهمیرزاد نیز به این لهجه صحبت می کنند. این گویش در شهرها و نواحی کوهستانی تفاوت‌هایی در واژگان و تلفظ دارد.
  7. لاری: گویشی است که بیشتر در استان های جنوبی ایران از جمله استان های فارس و هرمزگان استفاده می شود.
  8. گویش های نواحی مرکزی ایران: در برخی روستای های این نواحی گویش هایی وجود دارد که هنوز از بین نرفته است و توسط تعدادی کمی از مردم استفاده می شود. متأسفانه درباره آن ها تحقیقاتی کمی صورت گرفته است. برخی از این گویش ها: یزدی، نائینی و انارکی، نطنزی، یارندی، فرزندی، خوری، مهرجانی می باشد.

دروس آموزش زبان فارسی رایگان

از پیج ایرانیان و فارسی زبانان سراسر دنیا (آموزش مقدماتی- حروف الفبا و مثال ها):

جلسه اول

جلسه دوم

جلسه سوم

جلسه چهارم

جلسه پنجم

جلسه ششم

جلسه هفتم

جلسه هشتم

جلسه نهم

جلسه دهم

جلسه یازدهم

جلسه دوازدهم

جلسه سیزدهم

جلسه چهاردم

جلسه پانزدهم

جلسه شانزدهم

جلسه هفدهم

جلسه هجدهم

جلسه نوزدهم

جلسه بیستم

جلسه بیست و یکم

جلسه بیست و دوم

جلسه بیست و سوم

جلسه بیست و چهارم

جلسه بیست و پنجم

جلسه بیست و ششم

جلسه بیست و هفتم

جلسه بیست و هشتم (به زودی)

دنبال یادگیری حرفه ای صفر تا صد زبان فارسی هستید؟ این پک های آموزشی بهترین های موجود هستند

دانلود جزوه PDF آموزش کلی زبان فارسی

pdf  دانلود جزوه کامل آموزش کلیات زبان فارسی

ترفندهای افزایش کارایی مغز برای یادگیری یک زبان خارجی

گوتا

حتما بخوانید!

1 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست