دبیرستانی ها در حال یادگیری زبان

زبان یازدهم: آموزش صفر تا صد با 15 درس+ جزوه PDF

گاما

وقتی حرف از یادگیری زبان می شود، برای خیلیها این سوال به وجود می آید که چطور یک زبان آموز خوب و قوی شویم؟ مطمئنا این وسط کارهایی وجود دارد که زبان آموزان خوب و قوی آنها از انجام می دهند و بقیه از آنها غافل هستند.

7 نکته کاربردی برای دبیرستانی ها

ما اینجا به برخی از این کارها که باعث تقویت زبان شما می شود اشاره می کنیم:

  • از اشتباه کردن نترسید: فرق بزرگ بین زبان آموزان قوی و بقیه این است که آنها از اشتباه کردن نمی ترسند، بلکه از این اشتباهات درس می گیرند. یادتان باشد هیچ کس کامل نیست و قرار نیست همه مسیر را بدون اشتباه طی کنید.
  • در طول کلاس یادداشت برداری کنید: یادداشت برداری به شما کمک می کند تا زبان جدید را بهتر و بیشتر به خاطر بسپارید. موقع انجام تکالیف می توانید به این یادداشتها نگاه و از آنها استفاده کنید.
  • از دیکشنری استفاده کنید: زبان آموزان خوب اغلب اوقات از دیکشنری برای پیدا کردن معنی کلماتی که بلد نیستند استفاده می کنند. علاوه بر این، آنها لیستی از واژگانی که معنایشان را نمی دانند و می خواهند یاد بگیرند هم تهیه می کنند.
  • خارج از کلاس هم تمرین زبان کنید: موقع خرید کردن یا قدم زدن در خیابان کلمات و عبارات مفید را بخوانید و به خاطر بسپارید. وقتی در خانه هستید هم می توانید روی بهتر شدن تلفظتان کار کنید. یادتان باشد قرار نیست فقط در کلاس درس زبان یاد بگیرید، بلکه باید از هر فرصتی برای انجام این کار استفاده کنید.
  • تمرینات اضافی انجام بدهید: مهارتهای خواندن و شنیدن خودتان را با تمرینات و مطالب اضافه ای که میتوانید در اینترنت پیدا کنید بهبود ببخشید. فقط به تمرینات معلمتان بسنده نکنید و تلاش کنید تمرینهای بیشتری انجام بدهید.
  • خودتان را در حال صحبت به زبان جدید تصور کنید: خیلی از زبان آموزان قوی خودشان را در حالی که به راحتی و خیلی روان می توانند به زبان جدید صحبت کنند تجسم می کنند. این کار در حفظ و بالا بردن انگیزه شما خیلی موثر است.
  • از روند زبان آموزی لذت ببرید: زبان آموزهای قوی از یادگیری زبان لذت می برند. برای یادگیری زبان جدید از روشهای سرگرم کننده مثل تماشای فیلم و سریال، گوش دادن به آهنگهای خارجی، انجام بازیهای ویدئویی و کتاب خواندن استفاده کنید. هیچ وقت برای تبدیل شدن به یک زبان آموز خوب و قوی دیر نیست، پس همین الان شروع کنید!

یک نکته: لغات و واژگان جدید را یادداشت کنید

کلمات جدیدی که می شنوید را به همراه تعریف، نوع (اسم، فعل، صفت، قید، حرف اضافه و غیره)، جملات نمونه و مثال هایی که خودتان با آن کلمه می سازید را بنویسید. این کار به شما امکان مرور این کلمات و ثبت آنها در حافظه دائمتان را می دهد. گاهی اوقات برای یادگیری یک کلمه جدید لازم است هفده، هجده بار آن را ببینید و مرور کنید. پس حتما به طور منظم کلمات جدیدی که یاد گرفته اید را مرور کنید تا مطمئن شوید که آن را به خاطر می سپارید. یا مثل این روش فلش کارت بسازید

دروس آموزش زبان یازدهم

منبع گروه آموزشی قلاب:

جلسه اول

جلسه دوم

جلسه سوم

جلسه چهارم

جلسه پنجم

جلسه ششم

جلسه هفتم

جلسه هشتم

جلسه نهم

جلسه دهم

جلسه یازدهم

جلسه دوازدهم

جلسه سیزدهم

جلسه چهاردم

جلسه پانزدهم

جلسه شانزدهم

حتما دانلود کنید: آموزش زبان انگلیسی دبیرستان با 70 درس (هفتم تا دوازدهم)

دانلود جزوه PDF آموزش زبان یازدهم

pdf   دانلود جزوه زبان یازدهم

حتما بخوانید!

1 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

  • حامد زارع شورجه
    تیر 28, 1403 1:05 ب.ظ

    با سلام
    فقط خدا می دونه چقدر کار شما ارزشمنده و چقدر برای دانش آموزانی که در درس زبان مشکل دارند کمک کننده است. پاینده باشید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست