وکتور داستان

داستان به انگلیسی (انواع داستان+ روش نوشتن و تلفظ)

گاما

داستان به انگلیسی میشود story اما افسانه میشه fiction یا tale و نقل شده میشه narration (نَرِیشِن) که در این مطلب تمرکز ما روی داستان و انواع آن در انگلیسی هست.

هر داستانی منحصر به فرد است؛ اما قطعا یک سری الگو های خاص وجود دارد که اکثر داستان ‌ها از آن ها پیروی می ‌کنند. نمونه استاندارد و اصلی داستان هفت نوع است که قرن ‌ها توجه بشر را به خودش جلب کرده است.

یاد بگیرید: آموزش مکالمه تلفنی در زبان انگلیسی

این نوع داستان‌ ها می‌ توانند در قالب یک قطعه کوتاه مثل یک تبلیغ تلویزیونی باشند یا بخشی از یک روایت بزرگ تر باشند که داستان شرکت شما را بیان می ‌کند. استفاده از یکی از این متا روایت‌ ها می ‌تواند یک ابزار برندینگ تجاری قدرتمند برای بهتر کردن وجهه شرکت تان باشد. انواع داستان‌ هایی که می ‌گویید چه با دقت ساخته شده باشد و چه نشده باشد، یک پیام متمایز به مشتریان تان ارسال می ‌کنند.

با این اوصاف از کدام یک از این هفت نوع الگوی داستانی باید استفاده کرد؟

 


English

می خوای کل این سایت توی جیبت باشه؟ توی اپلیکیشن آموزشی چرب زبان، هرررر زبانی رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! در کمترین زمان زبان مدنظرتو مثل بلبل حرف بزن!


 

1-غلبه بر هیولا (Overcoming The Monster)

غلبه بر هیولا (Overcoming The Monster)

نمونه اصلی این نوع داستان، داوود و جالوت است. روایت اصلی این است که بازنده‌ های شجاع با وجود مشکلات ظاهرا غیر قابل حل وضعیت موجود را پشت سر می‌ گذارند. برای درک بهتر Erin Brickovich و هر فیلم ورزشی که تا به حال دیده ‌اید را به خاطر بیاورید.

یکی از برند هایی که به خوبی از این روایت استفاده کرده است، اپل است. این برند حتی با این که به یک غول بزرگ تبدیل شده است، هم چنان در بر هم زدن هنجار ثابت قدم بوده است. آگهی نمادین اپل در سال 1984 هم یک نمونه کلاسیک از الگوی ” غلبه بر هیولا ” است. (منبع)

چگونه کتاب داستان انگلیسی بخوانیم؟ ۵ ترفند و ۴ کتاب پیشنهادی

2-افراد فقیری که ثروتمند می ‌شوند (Rags to Riches)

افراد فقیری که ثروتمند می ‌شوند (Rags to Riches)

این الگوی داستانی اغلب بهترین گزینه برای افزایش شهرت یک برند به عنوان یک ارائه ‌دهنده کیفیت به شمار می ‌رود. همچنین می ‌تواند از نقاط ضعف ذاتی داستان بهره ‌برداری کند تا یک نام تجاری قدرتمند را همگانی، دوست داشتنی و قابل دسترس جلوه دهد. Oprah را به خاطر بیاورید.

Johnnie Walker از این نوع شیوه روایت برای تقویت نام برندش استفاده کرده است. آگهی بازرگانی مردی که دور دنیا را پیاده راه می ‌رود، باعث می ‌شود تا بیشتر خصلت فروتنی جانی واکر به نمایش گذاشته شود. این تبلیغ لحظه ‌ای را نشان می ‌دهد که یک کشاورز با گذاشتن یک کلاه به فردی شیک‌ پوش در دوران پادشاهی ادوارد تبدیل می‌ شود.

3-کنکاش (The Quest)

کنکاش (The Quest)

روایت ‌های Quest یا ماجراجویانه که هدف شان یافتن چیزی است، فراوان هستند و استعاره اصلی شان اینست که ارزش خود سفر بیشتر از مقصد است. به ادیسه سه گانه “ارباب حلقه ‌ها” یا حتی ” ناتور دشت ” فکر کنید. این می ‌تواند به ویژه برای یک برند که تازه روی غلتک افتاده و در حال ساخت داستان اصلی برندش است یا حتی می‌ خواهد دلیل اینکه چرا مصرف ‌کننده باید از محصولاتش استفاده کند را بیان کند، مفید باشد.

نایک از این نوع داستان ‌ها در بسیاری از تبلیغاتش ، به ویژه در کمپین اخیر “Dream Crazier” استفاده کرده است. در این کمپین آن ها داستان زنان در ورزش و تلاش برای برابری، شناخت و احترام را می ‌گویند.

دانلود کنید: یادگیری زبان  با انیمیشن: دانلود ۸ انیمیشن سریالی برتر

4-سفر و بازگشت (Voyage and Return)

سفر و بازگشت (Voyage and Return)

شیوه روایی سفر و بازگشت، پسر عموی Quest است که البته با “بازگشت” متمایز می‌ شود. نمونه قابل توجه این داستان، بازگشت هوارد شولتز به راس مدیریت استارباکس پس از مدت ها دوری است. هنگامی که برندها به روش ‌های قبلی رهبری کسب و کار باز می ‌گردند، به نوعی درگیر روایت سفر و بازگشت می ‌شوند. این نوع روایت می ‌تواند برای تعریف دوباره برند یا تلاش برای بازگرداندن یک برند در بحران مفید باشد.

IKEA ایده سفر و بازگشت را با دنباله تبلیغاتی درباره یک لامپ به سطح کاملا جدیدی رساند.

5-کمدی (Comedy)

کمدی (Comedy)

بسیاری از برند ها به خوبی از شوخ طبعی برای سرگرم کردن و تعامل با مشتریان شان استفاده می ‌کنند. یک نمونه عالی، قطار های مترو ملبورن است که می ‌خواستند ایمنی را در اطراف قطارهای شان بیشتر کنند. Dumb Ways to Die یک آهنگ بسیار جذاب با انیمیشن زیبا و ساده است که مایه طنز خوبی هم دارد.

روش یادگیری زبان انگلیسی با داستان کوتاه و رمان +معرفی ۴ تای برتر

6-تراژدی (Tragedy)

تراژدی (Tragedy)

شیوه داستانی تراژدی کمی ناراحت ‌کننده است. با این حال، ارتباط عاطفی همیشه ارزشمند است و برای برخی از سازمان ‌ها واقعا کارایی دارد. بسیاری از سازمان ‌های غیر دولتی و موسسات خیریه از داستان ‌های غم ‌انگیز برای تعامل عمیق با کسانی که ممکن است داوطلب شوند یا به برندشان کمک مالی کنند، استفاده می ‌کنند.

Child Bereavement UK روی یک داستان غم ‌انگیز (از دست دادن یک کودک) کار می ‌کند و از مردم می ‌پرسد به کسانی که در کمپین “یک دقیقه بیشتر” هستند چه می ‌گویند. این فیلم بسیار غم ‌انگیز است اما شرایط برای صحبت در مورد غم و اندوه را راحت ‌تر می ‌کند.

7-تولد دوباره (Rebirth)

تولد دوباره (Rebirth)

هر چیزی ممکن است اشتباه پیش برود. روایت تولد دوباره یکی از الهام ‌بخش‌ترین شیوه‌ ها است که آسیب ‌پذیری و موفقیت را در یک پکیج قدرتمند با هم ترکیب می ‌کند. Chrysler به خوبی از روایت تولد دوباره پس از بحران مالی 2008 برای بازسازی برند و تصویر آن در جامعه استفاده کرد . آگهی Super Bowl سال 2012 در Halftime in America یک کار الهام ‌بخش و بسیار میهن ‌پرستانه برای تولد دوباره صنعت و تولید آمریکا بود.

دانلود کنید: ۱۰۰ داستان کوتاه انگلیسی  با ترجمه

از میان تمام انواع داستان ‌هایی که نام برده شد، بهترین و کاربردی‌ترین شان داستانی است که بتواند با مخاطبان ارتباط برقرار ‌کند. یادتان باشد هر یک از این انواع داستان‌ که درگیرش هستید، هر کدام کم یا زیاد هدف اصلی شان برقراری ارتباط است!

حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست