رایتینگ

تقویت رایتینگ انگلیسی با 15 روش (آیلتس تافل و بقیه آزمونها)

گاما

در حال حاضر مهارت رایتینگ انگلیسی به بخش جدایی ناپذیری از بسیاری مشاغل تبدیل شده است. اگر قصد کار کردن در کشور دیگری را دارید این مهارت به شما امکان می دهد تا موقع ارسال رزومه، در همان ابتدای کار تاثیر فوق العاده ای روی کارفرمایتان بگذارید. از آنجا که مهارت نوشتاری قوی بسیار مهم و ضروری است، توجه کارفرمایان به سمت متقاضیانی معطوف می شود که می توانند خودشان را از طریق نوشتن روی کاغذ به خوبی نشان بدهند.

مهارت رایتینگ یک مهارت اکتسابی است که می توان با صرف زمان و تمرین کردن آن را بهبود داد. ما در این مقاله به مهارت رایتینگ انگلیسی و نحوه پرورش و بهبود این مهارت نگاه عمیق تری می اندازیم و لیستی از مشاغل مهارت های نوشتاری قوی انگلیسی در آنها مهم است را با شما به اشتراک می گذاریم.

مهارتهای رایتینگ چیست؟

مهارت رایتینگ یعنی توانایی تبدیل افکارتان به کلمات با استفاده از ساختار مناسب جملات، علائم نگارشی و دستور زبان انگلیسی. در واقع نوشتن یک مهارت مهارت اکتسابی است که حتی نویسندگان ذاتی هم برای اینکه در آن حرفه ای شوند به تمرین نیاز دارند.

نمونه مهارت های رایتینگ

مهارت های نوشتاری زیادی در انگلیسی وجود دارد از جمله:

 


English

می خوای کل این سایت توی جیبت باشه؟ توی اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی چرب زبان، انگلیسی رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! در کمترین زمان انگلیسی مثل بلبل حرف بزن!


 

  • تصحیح
  • املا
  • جمله و ساختار پاراگراف
  • سبک نوشته
  • واژگان قوی
  • ایجاد لحن
  • علائم نگارشی (قواعد علائم نگارشی را در اینجا توضیح داده ایم حتما بخوانید)

6 ویژگی کاملا ضروری برای رایتینگ قوی انگلیسی

1- باید بتوانید افکارتان را بیان کنید

اگر به درجه ای برسید که هر چیزی درذهن تان است را خیلی خوب بنویسید، می توان گفت رایتینگ زبان خوبی دارید. بیان افکار اغلب اوقات قدمی است که موقع نوشتن، حتی توسط افراد حرفه ای هم نادیده گرفته می شود. با اختصاص دادن زمان برای نگارش نوشته خودتان (حتی اگر این نوشته یک کاور لتر است)، مطمئن می شوید که تمام موضوعات مورد نظرتان را بدون درج جزئیات غیر ضروری در نوشته تان پوشش می دهید. پیشنهاد می کنیم روزانه 10 دقیقه راجع به یک موضوع فکر کنید و 5 دقیقه بعد از فکر کردن با خودکار یا قلم درباره آن بنویسید (نه با تایپ). بعد هم 3 دقیقه وقت اختصاص بدهید و اشکالات نوشته را برطرف کنید. متنی خوب است که مقدمه، متن اصلی و نتیجه گیری داشته باشد.

2- ساده بنویسید

وقت گذاشتن برای سازماندهی افکار، قبل از شروع به نوشتن کارتان را راحت تر می کند. ولی از آنجایی که خیلی از ما نوشته هایمان هم شبیه به حرف زدنمان طولانی است، ممکن است در نهایت نوشته مان شبیه یک پر حرفی به نظر بیاید. برای جلوگیری از این مساله، موقع نوشتن از خودتان بپرسید که آیا هر کلمه یا جمله ای که در نوشته به آن اشاره می کنید مهم است یا نه. برای یادگیری ساده نویسی روزانه یکی از مطالب این سایت را با صدای بلند برای خود بخوانید!

3- سوالات خواننده تان را پیش بینی کنید

خواننده می تواند تصحیح کننده آزمون یا مسئول استخدام یا هر کسی باشد که برای او می نویسید. همانطور که در حال نوشتن هستید، به مخاطبی که قرار است نوشته شما را بخواند فکر کنید. اگر او شما را نمی شناسد و برای اولین بار و از روی همین نوشته قرار است با شما آشنا شود، به سوالاتی فکر کنید که احتمالا در ذهنش شکل می گیرند. برای این کار می توانید ز شخص دیگری بخواهید پیش نویس شما را بخواند تا مشخص شود که آیا نوشته شما کاملا قابل فهم است و جزئیات لازم در آن اشاره شده یا نه.

4- از action words قوی استفاده کنید

action words کلماتی هستند که نشان دهنده انجام کاری هستند. در انگلیسی کلماتی وجود دارند که پرطمطراق تر از بقیه هستند و شما می توانید آنها را در نامه درخواست کار یا رزومه تان بیاورید تا از بقیه متقاضیان متمایز شوید. این کلمات باعث می شود کارفرمایان موقع خواندن رزومه شما تصویر بهتری از شما در ذهنشان شکل بدهند.

برخی از این کلمات عبارتند از:

  • I Achieved (به دست آوردم)
  • I Established (پایه گذاری کردم)
  • I Resolved (حل کردم)
  • I Trained or mentored (آموزش دیدم یا تحت تعلیم بودم)
  • I Influenced تحت نفود و تاثیر قرار دادم))
  • I Launched (راه اندازی کردم)

باید آنقدر تمرین کنید و همیشه در تمرین های تان از این فعل های زیبا استفاده کنید تا در فکر و ذهن تان جا بیفتد. لیستی از بهترین فعل ها که در رایتینگ خود می توانید استفاده کنید در تصویر زیر:

لیستی از بهترین فعل ها که در رایتینگ خود می توانید استفاده کنید

5- همیشه باید نوشته تان را ویرایش کنید

موقع نوشتن اولین پیش نویستان راحت باشید و آزادانه بنویسید. روی ایده کلی تان تمرکز کنید و جزئیاتی را ارائه کنید که از این ایده کلی پشتیبانی می کنند و به آن زمینه می دهند. سپس در مرحله ویرایش به دقت درباره ضروری بودن یا نبودن هر جمله فکر کنید و تصمیم بگیرید. دنبال عبارات و کلمات پر کننده ای باشید که می توان آنها را حذف کرد. سعی کنید نوشته خود را با صدای بلند بخوانید تا نحوه شنیدن آن را بشنوید و در ضمن یادتان نرود که هر نوع غلط املایی یا خطای دستوری را هم در نوشته پیدا کنید.

6- ویژگی های دیگر یک رایتینگ خوب

  • از به کار بردن اصطلاحات عامیانه در نوشته خودداری کنید: ما در زندگی روزمره مان و موقع حرف زدن از اصطلاحات و عبارت های عامیانه زیادی استفاده می کنیم؛ ولی این اصطلاحات و عبارات به یک نوشته حرفه ای مربوط نمی شوند. به جای استفاده از این موارد، دنبال کلمات یا عبارت های جایگزین باشید و یا اینکه به طور کامل آنها را از نوشته تان حذف کنید.
  • مرتب مطالب انگلیسی بخوانید: مطالعه نوشته های مختلف انگلیسی به شما کمک می کند تا با سبک های مختلف نوشتن آشنا بشوید و دایره لغاتتان را گسترده تر کنید. هر چه بیشتر بخوانید، مهارت نوشتاری شما هم بهتر می شود چون کلمات جدید و نحوه استفاده صحیح از آنها در جملات را یاد می گیرید.
  • روی گرامر و املای کلمات انگلیسی مسلط شوید: هر چه بیشتر مهارت رایتینگ انگلیسی را تمرین کنید، در آن بهتر خواهید شد. برای تقویت املا و گرامر انگلیسی تان از امتحانات آنلاین سرگرم کننده یا حتی فلش کارت استفاده کنید. به این ترتیب بعد از مدتی متوجه می شوید که این مهارت ها به طور طبیعی در حال تقویت شدن هستند.
  • در اینجا حرفه ای ترین واژگان و عبارات را لیست کرده ایم حتما دانلود کنید

در حال رایتینگ

15 روش تقویت مهارت رایتینگ انگلیسی

1- برای تقویت رایتینگ باید تا می توانید بخوانید

اینکه نوشته های کسی را بخوانید که سالهاست می نویسد، بعد از مدتی باعث می شود که جمله بندی ها، کلمات و ساختار نوشته های شما هم خودبخود به سمت حرفه ای شدن برود. پس روزانه حداقل 20 دقیقه وقت بگذارید و متون ساده اما اصولی را از مجلات یا اینترنت بخوانید. ما این سایت و این سایت را پیشنهاد می کنیم (فوق العاده کاربردی، ساده و اصولی)

بعد از گذشت مدتی، باید شروع کنید بعد از  خواندن یک مقاله کوتاه از مثلا همین سایت ها، روی کاغذ در مدت زمان 5 دقیقه، هر چیزی ازش یاد گرفته اید را بنویسید (با خودکار یا با تایپ کردن). این کار به تقویت جمع بندی، خلاصه نویسی و نهایتا رایتینگ شما کمک فوق العاده ای می کند. روشی ست که خودم امتحان کردم و رایتینگ آیلتس را 29 زدم از 30! خود دانی.

2- بازی های پازل کلمات روی گوشی تان نصب کنید

مهم ترین مشکل موقع رایتینگ بخصوص برای ما ایرانی ها این است که کلمات را فراموش می کنیم یا نمی دانیم در فلان جمله از چه کلمه یا عبارتی استفاده کنیم. یک روش عالی نصب پازل های کلمات است که می توانید کلمات را حدس بزنید. بعد از مدتی به راحتی این مشکل حل می شود و سرعت رایتینگ افزایش می یابد. پازل کلمات در روزنامه و یا مجله تنها یک روش سرگرم‌کننده برای پر کردن زمان نیست، آن‌ها برای افزایش دایره لغات شما نیز عالی هستند. ما پازل Puzzle English را برای اندروید (لینک دانلود) و پازل Word Blitz را برای آیفون (لینک دانلود) پیشنهاد می کنیم.

3- از دیگران بازخورد بگیرید

تصحیح خروجی تان مرحله مهم و ضروری بعدی است نوشته شما را باید معلم و دوستانتا ارزیابی کنند. بازخورد گرفتن در مقاله نویسی مرحله بسیار کلیدی و مهمیست. اگر این کار را نکنید، مرتبا همان اشتباهات گذشته را مرتکب می شوید بدون اینکه متوجه شوید.

از دیگران بازخورد بگیرید

پس یادتان باشد که بازخورد گرفتن را فراموش نکنید. این که کسی مقاله شما را به طور کامل بخواند و به شما پیشنهاد دهد که چطور می توانید مهارت نوشتاری تان تقویت کنید، گامی در جهت تقویت رایتینگ شماست. وقتی منابع درست را در اختیار داشته باشید فرایند یادگیری آسان تر می شود و بهترین مشاوره ها را برای ارتقای مهارت های خود دریافت می کنید.

4- ساختار یک رایتینگ خوب را بلد باشید

حتما باید مطلب شما از 3 بخش اصلی تشکیل شود. مقدمه (Introduction) ، متن اصلی (Body) و نتیجه گیری یا جمع بندی (Conclusion). هر چیزی که تمرین می کنید یا می نویسید باید این سه بخش را داشته باشد یعنی ساختار. مقدمه که پاراگراف اصلی متن را تشکیل می‌دهید، به بیان کلیاتی درباره موضوع و اهمیت آن یا اینکه قرار است در نوشته تان، چه بنویسید اشاره می‌کند. سپس بخش بدنه که خود بین 2-3 پاراگراف به طول می‌انجامد آغاز می‌شود. در هر پاراگراف بدنه شما باید یکی از دلایل خود را بیان کرده و به خوبی آن را توجیه کنید. سپس در پاراگراف آخر از تمامی مطالب گفته شده نتیجه‌گیری کنید.

5- دستور زبان و دایره لغاتتان را تقویت کنید

این را بدانید که مطمئنا خوانندگان شما برخی اشتباهات املایی و دستوری را می بخشند؛ اما از طرفی هم ممکن این اشتباهات جریان خواندن آنها را مختل یا قطع کند. قطعا شما دلتان می خواهد مخاطبتان از خواندن نوشته شما لذت ببرد و برای فهمیدن منظورتان به دردسر و زحمت نیفتد.

تجربه ثابت کرده اینکه خودتان بخواهید خطاها و اشتباهات نوشته تان را پیدا کنید کار سختیست. ولی خوشبختانه چندین راه حل وجود دارد که می تواند به شما برای این کار کمک کند:

  • بین نوشتن و ویرایش متن خود استراحت طولانی داشته باشید: توصیه می کنیم وقتی نوشتن مقاله تان تمام شد، 24 تا 48 ساعت صبر کنید و دوباره به سراغش برگردید تا با ذهنی باز و تازه آن را بازخوانی کنید.
  • با استفاده از نرم افزارهای مختلف، املای کلمات و گرامر مورد استفاده تان را بررسی کنید: وقتی این کار را می کنید، همیشه به اشتباه خودتان و نسخه تصحیح شده دقت کنید تا از آن درس بگیرید و دیگر تکرارش نکنید.
  • از دوستتان بخواهید متن شما را تصحیح کند: به قول معروف: دو تا فکر بهتر از یه فکره! پس چه بهتر که از دوستتان بخواهید نظرش را درباره متن شما بگوید و خطاهایش را تصحیح کند.
  • کاربردی ترین لغات زبان را داشته باشید و کار کنید (در اینجا می توانید لغات رایج زبان را دانلود کنید)

از طرف دیگر، داشتن یک دایره لغات و واژگان وسیع، محتوای تولید شده شما را بهتر می کند و کمک می کند تا ایده هایتان را از ذهنتان به روی کاغذ منتقل کنید. هر چه کلمات بیشتری بدانید بهتر، سریعتر و روانتر هم می توانید بنویسید. وقتی دایره لغاتتان وسیع باشد لازم نیست موقع نوشتن مدام متوقف شوید و فکر کنید که باید چه کلمه ای به کار ببرید. صفر تا صد گرامر در اینجا

رایتینگ در آزمون های زبان انگلیسی

علاوه بر این، سعی کنید موقع نوشتن از یک اصطلاحنامه استفاده کنید تا بتوانید مترادفهای بیشتری برای کلماتی که یاد گرفته اید پیدا کنید تا بتوانید در محتوایتان تنوع بیشتری ایجاد کنید.

در نهایت اینکه تا جایی که می توانید محتوای انگلیسی بشنوید و ببینید. کتاب بخوانید، فیلم و سریال ببینید، آهنگ انگلیسی گوش کنید، شعر بخوانید و با دیگران به انگلیسی چت کنید. مهارت های گوش دادن، خواندن، صحبت کردن و نوشتن را به خوبی با هم ترکیب کنید تا بتوانید مهارت رایتینگ انگلیسی خودتان را به عنوان یک زبان آموز غیر بومی تقویت کنید و اعتماد به نفستان را بالا ببرید.

6- روش ربط دادن جملات به هم را یاد بگیرید

یکی از مهم ترین بخش های مهارت رایتینگ، استفاده از کلماتی ست که دو جمله را به هم ربط می دهند. مثلا وقتی می خواهید یک استدلال بیاورید و در همان جمله یک دلیل آورده و از آن استدلال حمایت کنید باید یک حرف اضافه باشد که آن جملات را بهم وصل کند:

  • Marry will eat either vegetables or fruits for lunch.  ماری برای ناهار یا سبزیجات می خورد و یا میوه

این واژگان را حروف ربط می نامند. با یادگیری کلمات ربط انگلیسی تا 30 درصد راه را رفته اید! یادگیری به زبان ساده در اینجا

7- از نرم افزارهایی استفاده کنید که مهارت های نوشتن محتوای فنی را در شما به عنوان یک گوینده غیر بومی ارتقا می دهند

یادتان باشد درست است که این ابزارها می توانند به شما در تقویت مهارت رایتینگ انگلیسی کمک کنند؛ اما شما باید از ذهن خودتان هم استفاده کنید. گاهی اوقات الگوریتم های استفاده شده در این نرم افزارها نمی توانید نتایج دقیقی به شما بدهند. این اتفاق دلایل زیادی دارد و بیشتر اوقات به این خاطر اتفاق می افتد که آنها زمینه یا بافت (context) متن شما را درک نمی کنند و برای همین ممکن است ترجمه غلط یا اشتباهات دستوری دیگری موقع استفاده از این ابزارها رخ بدهد.

در ادامه ما به برخی از بهترین نرم افزارها که به شما کمک می کنند مهارت رایتینگ خودتان را تقویت کنید اشاره می کنیم:

1- DeepL  به احتمال زیاد تا الان بارها از Google Translate استفاده کرده اید؛ اما باید بدانید که DeepL در ترجمه جملات پیچیده به چیزی که قابل فهم و خواندنی باشد بسیار بهتر عمل می کند. این سایت متن جمله را به خوبی تحلیل می کند و وقتی روی یک کلمه ترجمه شده کلیک می کنید، مترادف های آن را هم نشان می دهد که واقعا کاربردی و مفید است.

2- Grammarly  شاید خودتان قبلا از این سایت برای پیدا کردن خطاهای املایی و گرامری در متنتان استفاده کرده باشید و با ویژگی هایش آشنا باشید. این سایت هم نسخه پریمیوم ارائه می کند و هم نسخه رایگان. نسخه پریمیوم به شما اجازه می دهد تا از قابلیت های بیشتری برخوردار شوید و حرفه ای تر کار کنید. ولی با این حال حتی نسخه رایگان هم می تواند به سرعت در بهبود کیفیت محتوا به شما کمک کند.

3- Google Docs  محصولات گوگل واقعا فوق العاده اند و جای هیچ حرفی برای گفتن نمی گذارند! اگر از Google Docs استفاده کنید احتمالا سراغ نرم افزارهای نوشتاری دیگر نمی روید و آن را به هر چیزی ترجیح می دهید. کار با این ابزار بسیار آسان است و شما می توانید از طریق آن به سرعت اسنادتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.

ویژگی جالب و قابل توجه این نرم افزار قابلیت پیشنهاد خودکار یا تکمیل خودکار است. گاهی اوقات موقع نوشتن جملات، Google Docs منظور شما را حدس می زند و یک املای پیشنهادی مربوطه را ارائه می دهد. شما می توانید با کلیک کردن روی این پیشنهاد آن را بپذیرید تا به سرعت در متن شما جایگذاری شود. این کار باعث صرفه جویی در وقتتان می شود، به خصوص موقع نوشتن پیش نویس ها!

8-از یک دیکشنری یا فرهنگ لغت استفاده کنید

هنگام تمرین رایتینگ از ابزارهایی مانند Grammarly و Dictionary.com برای تقویت نوشتن خود استفاده کنید و دستور زبان و واژگان انگلیسی خود را بررسی نمایید. هنگام نوشتن متن، از کلمات جدیدتری استفاده کنید تا لغات جدید را بیاموزید و بخاطر بسپارید.

اگر با واژگان جدید آشنایی ندارید، معنی آنها را پیدا کنید تا دایره ی لغات خود را گسترش دهید و در متن های خود از آنها استفاده نمایید. ضمنا ما بهترین دیکشنری ها را برای دانلود اینجا معرفی کرده ایم

9- پست یا کامنت گذاشتن در وبلاگ های مختلف

وبلاگ‌ ها یا حتی اینستاگرام، پلت فرم های تعاملی هستند و خوانندگان اجازه دارند که کامنت بگذارند و نظر خود را به جزئیات مربوط به پست بیان کنند. حتی اگر یک طرفدار تخصصی از این صفحه خاص حساب نمی شوید،  اما باز هم می توانید با قرار دادن یک کامنت ساده در این مورد نقش مهمی داشته باشید. فقط چند جمله در مورد چیزی که فکر می‌کنید، چیزی که در مورد محتوا احساس می کنید، کامنت بگذارید. این یک راه عالی برای تمرین رایتینگ یا نوشتار و مهارت های ارتباطی در زبان انگلیسی است. همچنین می توانید در این مسیر با افراد دیگر آشنا شوید.

ضمنا پیشنهاد می کنیم از همین امروز یک وبلاگ انگلیسی راه اندازی کنید (مثلا در فارسی بلاگ که راحت تر است). روزانه یک مطلب 10 خطی در آن بنویسید (راجع به هر موضوعی که در طول روز با آن مواجه بوده اید). اینطوری بعد از مدتی حتی با دیدن مطالب قبل خود می توانید ببینید چقدر پیشرفت کرده اید. یک روش کارامد و بدون هزینه!

10-از طریق چت کردن با دیگران مکالمه داشته باشید

مکالمات به زبان انگلیسی از طریق چت کردن برای شما آسان تر است. با انجام این کار قادر خواهید بود با افراد بومی زبان ارتباط برقرار کنید که آن ها هم به زبان انگلیسی صحبت می کنند .‌ همچنین می توانید در مورد فرهنگ آن ها چیز هایی را یاد بگیرید. از طریق انجام این کار می توانید دوستان خود را به صورت آنلاین در جای جای دنیا مشاهده کنید. بهترین برنامه های چت انگلیسی در اینجا

11-برنامه های خبری را به زبان انگلیسی تماشا کنید و یادداشت برداری نمایید

این یک راه عالی برای تمرین مهارت نوشتاری، گوش دادن است. مجریان اخبار اغلب آهسته و واضح صحبت می کنند. تماشای برنامه های خبری روش خوبی برای تقویت مهارت نوشتاری شما است. برای اکثر زبان آموزان انگلیسی، بهبود جملات و روان بودن نوشته اولویت اصلی است. پس تماشای برنامه های خبری از یک کشور خاص انگلیسی زبان، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رویداد ها و فرهنگ محلی آن منطقه، و اینکه اغلب برنامه های خبری قبل از ارائه توسط مجری، با دقت نوشته می شوند بدون غلط نگارشی، یکی از منابع خوب یادگیری رایتینگ هستند. گوش دهید، نوت برداری کنید و بنویسید. بهترین خبرهای رایگان در اینجا

12- بازگویی یا Paraphrasing را تمرین کنید

اگر بتوانید یک متن یا ایده را به 2-3 شکل مختلف بنویسید و خلاصه کنید، به راحتی رایتینگ شما تقویت می شود. ضمنا اکثر آزمونهای زبان بخصوص آیلتس و تافل این بخش را در خود دارند. یعنی دوباره نوشتن یک متن به وسیله واژگانی متفاوت از نوشته اصلی؛ مثلاً جمله «دونالد ترامپ تصریح کرد که کره شمالی می‌بایست به فعالیت هستهای خود خاتمه دهد.» را می‌توان به این شکل بازنویسی کرد: «رئیس‌جمهور آمریکا ابراز داشت که کره شمالی باید به اقدامات هسته‌ای خود پایان دهد.» (منبع) یا مثلا موارد زیر را ببینید:

  • Original: Her life spanned years of incredible change for women as they gained more rights than ever before.
    Paraphrase: She lived through the exciting era of women’s liberation.
  • Original: Symptoms of influenza include fever and nasal congestion.
    Paraphrase: A stuffy nose and elevated temperature are signs you may have the flu

باید فقط تمرین کنید. متون انگلیسی که در اینترنت می بینید، یک پاراگراف ساده شان را انتخاب کنید و روی کاغذ آن را به شکل دیگری بنویسید. بعد از 2 هفته زیر و رو می شوید.

13-همیشه نکات زیر را در نوشته تان بررسی کنید

۱-آیا در قالب صحیح قرار دارد و آیا از طرح مناسبی برخوردارست؟

۲-آیا به سوال پاسخ داده اید؟

۳-آیا خواندن آن آسان است؟

۴-آیا از قالبهای دستور زبانی پیچیده استفاده کرده اید؟

۵-آیا خطاهای کمی وجود دارد؟ (از نظر هجی کلمات، دستور زبان، لغات)

14-سه کتاب برتر پیشنهاد شده توسط موسسات برای تقویت رایتینگ (اختیاری)

برای دانلود یا خرید هر کتاب روی آن کلیک کنید. بیش از 20 موسسه معتبر آموزش زبان این 3 کتاب را پیشنهاد کرده اند. هر کدام را انتخاب کنید اشتباه نکرده اید. مخصوص آیلتس هستند اما با تمرین کردن آنها رایتینگ شما به طور کلی به سطح کاملا حرفه ای می رسد، فرقی نمی کند رایتینگ را برای چه بخواهید:

15-رایتینگ را برای آزمون خاصی می خواهید؟

جمع بندی

یادگیری زبان انگلیسی پروسه طولانی مدتیست و به صبر و تمرین زیاد نیاز دارد. از نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شد استفاده کنید تا مهارت رایتینگ خودتان را تقویت کنید. از همه مهمتر اینکه اجازه ندهید منِ انتقادگر درونی تان شما را از به اشتراک گذاری افکار و ایده هایتان با دیگران باز دارد.

بیایید واقع بین باشیم. همه ما در هر کاری دچار اشتباه می شویم اما چیزی که مهم است درس گرفتن از این اشتباهات و تکرار نکردنشان است. امیدواریم این مطلب برایتان مفید بوده باشد.

مهارت های چهارگانه انگلیسی کدامند؟ (روش تقویت آنها)

گوتا

حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست