آیلتس

17 ترفند موثر برای گرفتن آیلتس ۷ به بالا (و سختی آیلتس)

گاما

حداقل ۳۰ دقیقه در روز با صدای بلند انگلیسی صحبت کنید. در صورت امکان، در سه ردیف اول کلاس بنشینید. لیست کامل توصیه های زیر را بخوانید و تمرین کنید، تمرین کنید، تمرین کنید!

مبانی آیلتس

آیلتس (سیستم بین المللی تست زبان انگلیسی) محبوب ترین و مورد قبول ترین آزمون زبان انگلیسی (در بین: TOEFL ، گواهی پیشرفته کمبریج، PTE و غیره) می باشد. آزمون آیلتس برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی، انگلیسی زبانان غیر بومی است.

کارت امتیاز شامل عکس، ملیت، زبان اول و تاریخ تولد شرکت کننده آزمون است. این آزمون به طور رسمی توسط بیش از ۹۰۰۰ سازمان در سراسر جهان به عنوان ابزاری برای سنجش مهارت زبان پذیرفته شده است. بیش از ۳ میلیون نفر از ۱۴۰ کشور هر ساله در آزمون آیلتس شرکت می کنند.

اگر قصد دارید به زبان انگلیسی کار کنید یا در یک دوره دانشگاهی در یک دانشگاه بین المللی شرکت کنید، این مقاله برای شما مناسب است و روی آیلتس آکادمیک که برای ورود به دانشگاه های بین المللی کاربرد دارد متمرکز است. اگر قبل از نقل مکان دوره زبان انگلیسی نگذرانده باشید، ممکن است لازم باشد در این آزمون شرکت کنید.

 


English

می خوای کل این سایت توی جیبت باشه؟ توی اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی چرب زبان، انگلیسی رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! در کمترین زمان انگلیسی مثل بلبل حرف بزن!


 

شما اغلب توصیه های نادرستی درباره IELTS می شنوید. به آنها گوش ندهید! شایعات درباره دشواری آزمون صحیح نیستند. برای آزمون آماده شوید، زبان انگلیسی خود را بهبود ببخشید و نکاتی که در انتهای این مقاله نوشته شده اند را دنبال کنید. با موفقیت گذراندن آزمون، خطر رد شدن ویزا و همچنین عدم توانایی برقراری ارتباط زبانی در یک کشور خارجی را به حداقل می رساند.

آزمون ممکن است تا ۴۸ بار در سال برگزار شود. اگر در آن شرکت کنید و عملکرد خوبی نداشته باشید، می توانید بدون هیچ تاخیر یا محدودیتی مجدداً ثبت نام کنید. نتیجه IELTS در ۹ امتیاز مختلف از “نمره ۰” تا “نمره ۹” – “سطح بومی زبانان” ارائه می شود. آیلتس ۷٫۰ هدف نهایی اکثریت دانشجویان بین المللی است. برای پذیرفته شدن در دانشگاه رویایی خود در خارج از کشور، باید در آزمون نمره خوبی کسب کنید. گرفتن نمره ۷٫۰ یا ۷٫۵ گواه این است که زبان انگلیسی شما به اندازه کافی خوب است که بتوانید به هر دانشگاهی در سراسر جهان، حتی آیوی لیگ (معروف ترین دانشگاه های خصوصی آمریکا) بپیوندید.

تفسیر و توضیح نمره باند آیلتس (IELTS Band Score)

نتایج آیلتس طوری طراحی شده اند که نسبتا ساده اند و راحت می توان آنها را فهمید. کمترین نمره آیلتس 1 و بیشتری نمره ای که یک فرد می تواند در این آزمون بگیرد 9 است. اگر آزمون غایب باشید نمره 0 برای شما در نظر گرفته می شود.

نمره مهارت زبانی توضیح
9 کاربر خبره تسلط کامل بر زبان وجود دارد. فرد زبان را کاملا درک می کند و به راحتی می تواند به انگلیسی صحبت کند.
8 کاربر بسیار خوب تسلط عملی و کاربردی خیلی خوبی روی زبان وجود دارد و فقط هر از گاهی فرد دچار اشتباه می شود.
7 کاربر خوب با وجود برخی اشتباهات و سوء برداشت ها، تسلط عمومی فرد روی زبان خوب است.
6 کاربر شایسته تسلط نسبتا خوب و صحیحی روی استفاده از زبان در موقعیت های ناآشنا و تسلط خوبی روی موقعیت های آشنا وجود دارد. فرد گهگاه دچار برخی اشتباهات می شود.
5 کاربر متوسط علی رغم وجود اشتباهات، نفهمیدن ها و عدم تناسب های زیاد، در کل می توان گفت که این شخص می تواند معنای عمومی و کلی را بفهمد.
4 کاربر محدود قابلیت های زبانی ابتدایی هستند و به موقعیت های آشنا محدود می شوند. داوطلب نمی تواند از زبان پیچیده ای استفاده کند.
3 کاربر بسیار محدود فقط می تواند با موقعیت های بسیار آشنا کنار بیاید و در برقراری ارتباط مشکل دارد.
2 کاربربینابینی فرد در فهم زبان انگلیسی و برقرار ارتباط مشکل دارد.
1 غیر کاربر توانایی استفاده از زبان به جز چند کلمه آن هم به صورت جداگانه را ندارد.
0 کاربر غایب در آزمون شرکت نکرده است.

قسمت های مختلف آزمون

آیلتس از ۴ قسمت تشکیل شده است: گوش کردن، خواندن، نوشتن، صحبت کردن. در هر قسمت نمره ای دریافت می کنید و نتایج به مدت ۲ سال معتبر خواهند بود. نمره نهایی با توجه به ۴ بخش آزمون محاسبه می شود و اغلب برای پذیرش در دانشگاه ها استفاده می شود. برای پذیرش در برخی دانشگاه ها در هر یک از قسمت ها نمره حداقلی در نظر گرفته شده است.

گوش کردن، خواندن و نوشتن در یک جلسه انجام می شوند. ممکن است بخش Speaking را نیز در همان روز انجام دهید، اما با توجه به تعداد شرکت کنندگان، بخش مکالمه امتحان آیلتس می تواند به روز دیگری موکول شود. (حداکثر تا ۱ هفته بعد)

حتما بخوانید: آیلتس ۷ چیست؟ مدت زمان لازم برای آیلتس ۷ برای افراد مختلف

۱- مهارت گوش کردن در آیلتس

شما به یک صدای ضبط شده گوش می دهید و جواب های خود را در یک دفترچه یاداشت می کنید. چهار صدای ضبط شده مختلف از انگلیسی زبانان بومی وجود خواهد داشت، از جمله طیف های مختلف لهجه ها: انگلیسی، استرالیایی، نیوزیلندی، آمریکایی و کانادایی. صداهای ضبط شده فقط یک بار پخش می شوند.

مثال ها:

  1. صدای ضبط شده ۱ – مکالمه بین دو نفر که در یک بستر اجتماعی روزمره تنظیم شده است، به عنوان مثال در مورد برنامه ریزی سفر
  2. صدای ضبط شده ۲ – یک مجموعه مونولوگ در مورد یک موضوع روزمره، به عنوان مثال در مورد محیط اطراف
  3. صدای ضبط شده ۳ و ۴ در مورد موقعیت های آموزشی هستند

– بحث گروهی در مورد موضوعات مختلف دانشگاهی، به عنوان مثال با یک معلم و دانش آموز در مورد نحوه ارزیابی تکلیف خانه

– یک مونولوگ در مورد یک موضوع دانشگاهی، به عنوان مثال یک سخنرانی در دانشگاه

توانایی شما در درک ایده های اصلی و اطلاعات جزئی در ۴۰ سوال (چند گزینه ای، تطبیقی، تکمیل جمله، نامگذاری نقشه و نمودار و غیره) مورد آزمایش قرار می گیرد.

هر بخش همراه با یک مقدمه کوتاه برای آشنایی شرکت کنندگان با موقعیت ها آغاز خواهد شد. زمان کوتاهی برای بررسی سؤالات وجود خواهد داشت.

در پایان جلسه ۳۰ دقیقه ای، می توانید پاسخ های خود را به پاسخنامه (۱۰ دقیقه) منتقل کنید. توجه: اشتباهات املایی و دستوری امتیاز منفی دارند. به تعداد واژگانی که باید استفاده شود دقت داشته باشید.

برای آیلتس ۷٫۰ باید به ۳۰ سوال از ۴۰ سوال پاسخ صحیح دهید.

برای آیلتس ۷٫۵ باید به ۳۲ سوال از ۴۰ سوال پاسخ صحیح دهید.

۲- مهارت خواندن در آیلتس

شما باید مطالب مختلفی را بخوانید و مجموعه ای از تمرین ها را برای هر یک از متن ها انجام دهید. این بخش شما را در طیف گسترده ای از مهارت های خواندن از جمله شکار ایده های اصلی، جستجوی متن، خواندن جزئیات و درک استدلال های منطقی آزمایش می کند.

مثال ها:

  1. بخش ۱ – دو یا سه متن کوتاه یا چندین متن کوتاه تر، که به مسائل روزانه می پردازند. به عنوان مثال ، جدول های زمانی یا اطلاعیه ها- چیزهایی که یک شخص هنگام زندگی در یک کشور خارجی یا هنگام صحبت کردن به زبان انگلیسی باید درک کند.
  2. بخش ۲ – دو متن در مورد موضوعات شغلی: توضیحات شغلی، قراردادها، مطالب آموزشی
  3. بخش ۳ – یک متن طولانی در مورد یک موضوع عمومی. این متن به طور کلی توصیفی، طولانی و پیچیده است

هر سه بخش مختلف در کل از ۲،۱۵۰ تا ۲،۷۵۰ کلمه تشکیل شده اند. این متن ها از کتاب ها، مجلات، روزنامه ها و منابع آنلاینی تهیه شده اند که برای مخاطبان غیر متخصص نوشته می شوند.

برای پاسخ دادن به سؤالات چند گزینه ای، پاسخ کوتاه، شناسایی اطلاعات، یافتن دیدگاه نویسنده، نامگذاری نمودارها، تکمیل خلاصه با استفاده از کلمات متنی و مطابق اطلاعات / عناوین / ویژگی های موجود در انتهای جمله آماده باشید. برای جلوگیری از گرفتن نمره منفی مراقب اشتباهات املایی و دستوری خود باشید.

برای آیلتس ۷٫۰ باید به ۳۰ سوال از ۴۰ سوال پاسخ صحیح دهید.

برای آیلتس ۷٫۵ باید به ۳۳ سوال از ۴۰ سوال پاسخ صحیح دهید.

۳- مهارت نوشتن (نگارش) در آیلتس

از شما خواسته می شود ۲ تمرین را انجام دهید: ۱) یک نمودار را تشریح کنید و ۲) یک مقاله به شکل نامه یا یک استدلال / مشکل یا راه حل / پاسخ بنویسید.

مثال ها:

  1. تمرین ۱ – باید یک نمودار یا جدول را به زبان خود تشریح کنید.
  2. تمرین ۲ – باید یک بحث یا مشکل را از دیدگاه خود مورد بحث قرار دهید. از شما خواسته می شود که یک عقیده خاص را توجیه کنید، راه حل، شواهد، حقایق، ایده های چالش آور و غیره را ارائه کنید.

در بخش Writing برای تمرین ۱، ۲۰ دقیقه (۱۵۰ کلمه) و برای تمرین ۲، ۴۰ دقیقه (۲۵۰ کلمه) زمان در نظر گرفته شده است. پاسخ دادن با جملات ناکامل یا بی ربط به موضوع و همچنین اشتباهات دستوری یا املایی نمره منفی خواهند داشت. از استفاده از نقاط گلوله خودداری کنید زیرا فقط جملات کامل پذیرفته می شوند.

به هر دو تمرین پاسخ کامل دهید، از واژگان پیچیده استفاده کنید، پاراگراف های شما باید دارای ایده اصلی و جملات حمایتی باشند. برای گرفتن نمره ۷٫۰ یا ۷٫۵ باید بتوانید جملات بدون اشتباه بنویسید.

۴- مهارت صحبت کردن در آیلتس

شما با یک انگلیسی زبان بومی در محل آزمون یک مکالمه خواهید داشت. به طور کلی مکالمات در حد معمولی هستند. توانایی شما در صحبت کردن درمورد یک موضوع تصادفی یا نحوه برقراری ارتباط ارزیابی می شود.

مثال ها:

  1. بخش ۱ – مقدمه و مصاحبه (۴-۵ دقیقه). از شما خواسته می شود در مورد تحصیلات، کار، خانواده، اوقات فراغت، سرگرمی و تفریح​​ ها، رایانه و اینترنت و غیره صحبت کنید.
  2. بخش ۲ – موضوعی (۲-۳ دقیقه). به شما یک تمرین داده می شود تا در مورد یک موضوع خاص با ۱ دقیقه آماده سازی یک سخنرانی ۲ دقیقه ای همراه با پرسش و پاسخ در پایان صحبت هایتان داشته باشید.
  3. بخش ۳- بحث و گفتگو (۴-۵ دقیقه). شما با یک فرد آزمون گیرنده در مورد موضوعات مختلف بحث خواهید کرد، معمولا در مورد موضوعات بخش ۲٫

سعی کنید تجزیه و تحلیل های انتقادی و پاسخ های باز درباره هر موضوع ارائه کنید. در مورد هر موضوع روان و طولانی صحبت کنید. از کلمات پیوند دهنده برای اتصال ایده های اصلی خود استفاده کنید. از استفاده از واژگان رایج و اصطلاحات خودداری کنید. اگر می خواهید نمره ۷٫۰ یا ۷٫۵ دریافت کنید باید جملات صحیح و با تلفظ و لحن مناسب ادا کنید.

سخت ترین بخش آزمون آیلتس کدام است؟

آمارها نشان می دهد که اکثر داوطلبان کمترین نمره را از بخش رایتینگ دریافت می کنند. بنابراین می توان گفت که رایتینگ سخت ترین بخش آزمون است و پس از آن اسپیکینگ در رتبه ی دوم قرار می گیرد.

word image 50

به همین دلیل توصیه می شود که مهارت های خود را در این دو بخش بالا ببرید. شما می توانید از تست های آزمایشی استفاده کنید و به نقاط ضعف خود در بخش های نوشتاری و گفتاری پی ببرید. سعی کنید نوشتن را هر روز تمرین کنید و پس از اتمام کار، اشتباهات تان را تصحیح کنید یا از فردی بخواهید که اینکار را برای شما انجام دهد. برای تقویت مهارت اسپیکینگ، صدای خود را ضبط کنید و بارها و بارها به آن گوش دهید تا به اشتباهات تان پی ببرید. همچنین می توانید از یک پارتنر یا شریک برای تسلط بیشتر در این بخش استفاده کنید. در قسمت زیر، نکات بیشتری در این مورد ارایه شده است.

5 تا از بهترین کلاسهای آموزش آنلاین آیلتس (و نکات کاربردی)

نکات و ترفندهای گرفتن آیلتس بالای 7

در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید- برای گرفتن نمره بالا نکات زیر را دنبال کنید. از کجا شروع کنیم؟ اول از همه، باید بدانید که پیرامون این موضوع اطلاعات بسیار زیادی در دسترس شما خواهد بود بنابراین سعی کنید گیج نشوید. اگر گرفتن نمره مناسب در این آزمون غیرممکن بود، هر ساله ۳ میلیون نفر در آن شرکت نمی کردند. گرفتن نمره خوب در آیلتس نه تنها به سطح زبان انگلیسی شما، بلکه همچنین به توجه و دقت شما در خواندن سوالات نیز بستگی دارد (غالباً سوال ها گیج کننده هستند) مسئله دیگر این است که باید بتوانید در اولویت بندی زمان اختصاص داده شده در طول امتحان عملکرد خوبی داشته باشید. قبل از هر چیز دیگر، باید خود را با ساختار آزمون و الگوهای پاسخنامه آشنا کنید.

16 نکته ی کلیدی برای آیلتس بالای 7

1-گوش، چشم و زبانتان را به انگلیسی عادت دهید

هر روز در هر شرایطی هم که شده، حداقل به یکی دو مکالمه گوش کنید یا مطالعه کنید یا صحبت کنید و نگذارید اعضای بدنتان از عادت کردن به شنیدن زبان انگلیسی غافل شود. میتوانید از برنامه های رایگان صوتی روزانه مخصوص گوشی ها استفاده کنید.

مدیریت زمان

2- زمان خود را در طول آزمون مدیریت کنید

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که اکثر متقاضیان مدرک آیلتس مرتکب می شوند این است که زمانبندی درستی ندارند و بعبارت دیگر نمی توانند وقت خود را در این آزمون مدیریت کنند.

عدم تنظیم صحیح وقت می تواند نتایج فاجعه باری برای شما بهمراه داشته باشد. به عنوان مثال اگر وقت نکنید، جواب سوالات را به موقع در برگه ی پاسخ وارد کنید، نمره ی زیادی از دست خواهید داد. بنابراین می توان گفت که مدیریت زمان یکی از مهارت های کلیدی برای کسب نمره خوب در آزمون آیلتس است.

3- تست های آزمایشی زیادی انجام دهید

تست های تمرینی یکی از استراتژی های عالی برای آمادگی در آزمون آیلتس هستند. این تست ها به داوطلبان کمک می کنند که بتوانند وقت خود را در طول آزمون به راحتی مدیریت کنند تا از فشار و استرس امتحان کاسته شود. علاوه بر مبحث مدیریت زمان، دادن این تست ها موجب می شود که شما به شرایط و وقت آزمون عادت کنید و با آمادگی بسیار بیشتری سر جلسه حاضر شوید.

چهار وب سایت رسمی آیلتس وجود دارد که همگی تست های آزمایشی رایگان ارائه می دهند. برای دسترسی به تست های بیشتر، می توانید کتاب های حاوی این تست ها را نیز خریداری کنید.

چطور به صورت خودآموز نمره عالی آیلتس بگیریم؟

چهار وب سایت رسمی آیلتس که می توانید از تست های رایگان آنها استفاده کنید عبارتند از:

4- رایتینگ خود را تقویت کنید

همانطور که در بالا هم اشاره شد، آمارها نشان می دهد که اکثر داوطلبان کمترین نمره را از بخش رایتینگ دریافت می کنند. برای موفقیت در این بخش باید در نوشتن متن های مخصوص آیلتس مهارت کافی پیدا کنید و به اشتباهات خود پی ببرید و آنها را تصحیح کنید.

اگر می خواهید از بخش رایتینگ نمره ی خوبی کسب کنید، حتما نوشتن مقالات آیلتس را تمرین کنید. تمرین اهمیت بسیار زیادی دارد. هرچه بیشتر بنویسید، بهتر خواهید شد. پس از نوشتن متن، مقالات خود را از نظر واژگان و دستور زبان بررسی کنید. برای اینکار می توانید از پلتفرم های مختلف استفاده کنید یا از یک معلم زبان خوب بخواهید که به شما کمک کند. یک معلم می تواند بگوید که چگونه اشتباهات تان را پیدا کنید و از چه طریق دیدگاه خود را بیان کنید. علاوه بر این، می تواند توصیه هایی برای بهبود مهارت رایتینگ به شما ارایه دهد.

5- اسپیکینگ را با یک پارتنر تمرین کنید

دومین مشکل داوطلبان آزمون آیلتس، بخش اسپیکینگ است چون این بخش دلهره ی زیادی برای آنها ایجاد می کند. بسته به محل آزمون، بخش اسپیکینگ بصورت جداگانه از آزمون اصلی یا همراه با آن برگزار می شود. شما می توانید دیگر مهارت های مورد نیاز زبان انگلیسی را به تنهایی تمرین کنید اما برای تقویت اسپیکینگ، به یک شریک یا پارتنر نیاز دارید.

بنابراین سعی کنید برای تقویت گفتار خود، از یک استاد زبان یا شریک استفاده کنید چون در کلاس های آموزشی، فرصت زیادی برای تمرین این بخش وجود ندارد. بسیار از داوطلبان معنی کلمات را می دانند، بر دستور زبان تسلط کامل دارند اما تمرین زیادی در بخش اسپیکینگ ندارند. صحبت کردن در خانه تا حدی می تواند به بهبود مهارت اسپیکینگ کمک کند اما تغییر واقعی زمانی ایجاد می شود که بتوانید یک پارتنر خوب و مسلط پیدا کنید تا با پرسیدن سوالات مختلف، به تقویت این مهارت در شما کمک کند. زمانبندی و مدیریت زمان نیز در بخش اسپیکینگ اهمیت زیادی دارد و شما باید سرعت صحبت کردن خود را با توجه به آن تنظیم کنید.

6- خود را برای چالش های پیش رو در بخش اسپیکینگ آماده کنید

همانطور که می دانید، بخش اسپیکینگ حدود 11 تا 14 دقیقه طول می کشد. مهارت های گفتاری داوطلب در این بخش توسط آزمونگر اسپیکینگ ارزیابی می شود و از آنجاییکه اینکار به صورت رو در رو انجام می گیرد، می تواند استرس برانگیز باشد. آزمونگر از راه های مختلف شما را به چالش می کشد بنابراین باید بدانید که چه اتفاقی قرار است بیفتد و خود را برای آن آماده کنید.

شما باید آماده باشید: ممتحن ممکن است حرف شما را قطع کند و موضوع را سریعا تغییر دهد زیرا آزمون آیلتس با محدودیت زمانی زیادی روبرو است. جدا از محدودیت زمانی، آزمونگر گاهی عمداً شما را به چالش می کشد و ممکن است در میان سخنرانی شما، سوالاتی مانند “Do you really think so?” یا “Is it always so? ” بپرسد.

اسپیکینگ

اما باید به یاد داشته باشید که پرسیدن این سوالات نشانه خوبی است چون به معنای این است که مهارت های گفتاری شما بسیار خوب است و آنها می خواهند ببینند که تا چه اندازه می توانند شما را به چالش بکشند. اگر دائما لکنت زبان داشته باشید و تسلط کافی نداشته باشید، احتمالا آزمونگر نیز شما را با چالش های کمتری روبرو می کند.

اگر اسپیکینگ را به همراه یک پارنتر به اندازه ی کافی تمرین کرده باشید، به احتمال زیاد در حین این آزمون پریشان و مضطرب نخواهید شد. از یک معلم خصوصی یا یک دوست بخواهید که با شما آزمون های آزمایشی بدهد و مهارت های خود را از این طریق تقویت کنید.

7-به رادیوی انگلیسی (با لهجه بریتیش) گوش کنید

گوش دادن به رادیو انگلیسیتا آنجایی که ممکن است به رادیوی انگلیسی گوش کنید. BBC یک کانال عالی است که BBC Radio4 نامیده میشود و بیشتر اوقات صحبت میکند تا اینکه موسیقی پخش کند. احتمالا بی بی سی را میشناسید،آنها با دروغهای خود مشهور هستند.بی بی سی پادکست ها (فایل های صوتی) بسیار باکیفیتی را در زمینه آموزش زبان انگلیسی تهیه می کند که میتوانید از آن برای تقویت مهارت شنیداری خود و همچینین از ویدیوهای دارای متن آن استفاده کنید. حتما روزانه حداقل ۱-۴ فایل آن را تمرین کنید. برای ورود به سایت کلیک کنید

8-راجب موضوعات مختلف مطالعه کنید

در مورد موضوع هایی که دوست دارید در زبان خودتان در مورد آنها صحبت کنید، فکر کنید سپس چیزهایی که برای صحبت کردن آن به زبان انگلیسی لازم دارید را پیدا کنید؛ مثلا اگر دوست دارید در مورد فوتبال یا هر چیز دیگری صحبت کنید، میتوانید آنها را در وبسایت ها و مجلاتی که این موضوعات را پوشش میدهند پیدا کنید. لیست لغات مورد نیاز درمورد موضوعتان را بنویسید و کلمات و عبارات را یاد بگیرید. یک وب سایت فوق العاده برای یادگیری صحبت راجب موضوعات مختلف

9- تست های آمادگی آیلتس را از جاهای معتبر بگیرید

بیش از 10،000 سازمان در سراسر جهان مدرک آیلتس را می پذیرند بنابراین آماده شدن برای این آزمون کار آسانی نیست. هزاران وب سایت، شرکت و دوره آمادگی آیلتس وجود دارد که همه ی آنها از ارزش یکسانی برخوردار نیستند.

انجام تست های معتبر آمادگی برای آیلتس

سعی کنید که از دادن تست های غیر رسمی اجتناب کنید چون اکثر آنها بسیار گیج کننده و گمراه کننده هستند و به این ترتیب می توانند مشکل ساز باشند. گاهی اوقات داوطلبان در حین دادن این تست ها گیج می شوند و دلیل آن وجود اشکال در سوالات و طراحی غلط آنها است. ما تست های این موسسات را پیشنهاد می کنیم

10- سعی کنید مشکل تکرر ادرار در حین آزمون را حل کنید!

اگرچه رفتن به دستشویی در حین آزمون بلامانع است اما باید توجه داشته باشید که آزمون آیلتس یک آزمون 4 ساعته است و بسیاری از داوطلبان با کمبود وقت مواجه می شوند. بنابراین رفتن به دستشویی می تواند وقت زیادی از شما بگیرد.

همانطور که می دانید، هیچ وقفه ای بین بخش های مختلف آزمون آیلتس وجود ندارد و این شما هستید که باید وقت تان را مدیریت کنید. بنابراین نوشیدن قهوه، چای یا مایعات زیاد قبل و در حین آزمون، ایده ی خوبی نیست. سعی کنید تمام حواس پرتی ها را از خود دور کنید و تا جایی که ممکن است، تنها تمرکز خود را روی آزمون بگذارید.

11- به پادکست ها و برنامه های تلویزیونی گوش کنید

به اندازه کافی برنامه های تلویزیونی مانند سریال فرندز در نسخه اورجینال و اصل وجود دارد که زیر نویس انگلیسی هم دارند. باید سعی کنید تا جایی در آن ها مهارت پیدا کنید که دیگر به هیچ زیرنویسی نیاز نداشته باشید. هنگامی که بتوانید فیلم ها را بدون زیرنویس تماشا کنید، پس بدانید که آمادگی دارید. بهترین پادکست ها در اینجا معرفی شده اند

12- روش صحیح پاسخ دادن به سوالات آیلتس را یاد بگیرید.

پیشنهاد می شود که در همه بخش ها اول کل متن را به صورت گذری نگاه کنید. باید مهارت خواندن را تمرین کنید. سپس کلماتی را هایلایت کنید که احساس می کنید متن روی آن ها تاکید دارد. انجام این روش به شما کمک می کند که بتوانید بعداً پاسخ به سوالات را راحت تر پیدا کنید و به طور ناخودآگاه متن در ذهن شما به چند دسته تقسیم می شود. از کلمات کلیدی سوالی برای پیدا کردن پاسخ استفاده کنید. حتماً یک ترتیب بندی (outline) برای پاسخ های نوشتاری ایجاد کنید. ساختار صحیح گرامر حین رایتینگ و همچنین ساختار های صحیح نگارشی باعث می شود تا در این بخش نمره بالاتری بگیرید.

13- تمرکز داشته باشید و هر سوال را دو بار بخوانید

این یک تمرین رایج است که ممکن است پاسخ در خود سوال پنهان شده باشد. سعی کنید با دقت ساختار را مطالعه کنید و به نمونه ها توجه کنید تا اشتباها چیزی را با دیگری اشتباه نگیرید.

14- دقیقا چیزی را پاسخ دهید که نیاز است

نه کمتر، نه بیشتر. پس از موضوع سوال دور نشوید و بیش از حد محدود ننویسید. برای دلیلی که دارید به دو الی سه نکته اشاره کنید اما زیاده روی نکنید. فقط یک پاسخ بدهید؛ مگر این که از شما بخواهند چند مورد را بررسی کنید.

15- صدا ها و جملات نامربوط را نادیده بگیرید

آیلتس یعنی پیدا کردن پاسخ های مربوط در یک حجم اطلاعاتی بزرگ. این تمرین ها طولانی هستند و ممکن است شما را خسته کنند اما اجازه ندهید باعث سردرگمی شما شود. وظیفه شما این است که پاسخ های این سوالات را پیدا کنید تا انگیزه داشته باشید کاری را که باید، انجام دهید.

16- این کتاب ها را بخوانید

حتما منابع آیلتس را می شناسید (در اینجا معرفی کرده ایم). اما فوق منابع را چطور؟ 3 کتاب به شما معرفی می کنم که به طرز شگفت آوری نمره شما را می توانند افزایش دهند اما به شرطی که وقت کافی داشته باشید. 3 کتاب اول این لیست (کلیک کنید)

17- ترفندهای 4 گانه را یاد بگیرید

همه ترفندها را در 4 مطلب زیر می توانید پیدا کنید:

نتایج آیلتس

پس از شرکت در آزمون آیلتس، ۲ هفته بعد نتیجه آن را دریافت خواهید کرد. یادآوری: اعتبار گواهی شما ۲ سال خواهد بود. شما باید مطمئن شوید که زمان انقضای آن با زمان پذیرش در دانشگاه مورد نظر هماهنگی داشته باشد. شما می توانید در هنگام مراجعه به دانشگاه مورد نظرتان، گواهی آیلتس را به مدارک درخواست خود پیوست کنید. این گواهی به یکی از الزامات ویزای اجباری نیز تبدیل شده است. استثنا: اگر تحصیلات قبلی شما به طور کامل به زبان انگلیسی انجام شده باشد (و مدارک آن را به همراه داشته باشید) می توانید از این قائده مستثنی شوید.

اکثر دانشگاه های انگلیسی زبان در آلمان نمره ۶ را برای کارشناسی و ۶٫۵ را برای کارشناسی ارشد در نظر می گیرند.

قبلاً امتحان داده اید؟ با من تماس بگیرید تا در مورد اینکه در کدام دانشگاه ها می توانید با نتیجه فعلی خود پذیرش بگیرید اطلاعات کسب کنید.

اگر هنوز تصمیم نگرفته اید که امتحان بدهید یا نه؟ بسیار توصیه می شود که آماده سازی آیلتس را حداکثر ۹۰ روز قبل از زمان اپلای کردن در دانشگاه (جمع آوری اسناد و مشاوره) آغاز کنید. با توجه به اینکه بیشتر دانشگاه های آلمان مهلت خاصی دارند، حتما قبل از این تاریخ ها اقدام کنید.

زبانمهر

حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست